top of page
Αναζήτηση

Επισκεφθείτε το Νέο μας Blog!

Επισκεφθείτε το νέο μας blog και διαβάστε ότι αφορά τη διαχείριση στόλου, τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και τα πιο κατάληλα εργαλεία για την επίτευξη αποτελεσματικών λειτουργιών με την παρακολούθηση του στόλου σας με GPS.



Διαχείριση χρόνου

Όταν εργάζεστε σε έναν κλάδο που βασίζεται στον συντονισμό τόσων διαφορετικών κινούμενων μερών, ο χρόνος μπορεί να είναι είτε ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά σας είτε τo μεγαλύτερo εμπόδιo, ανάλογα με τον τρόπο που τον χρησιμοποιείτε. Η διαχείριση της χρήσης οχημάτων σε έργα και ο συντονισμός των εσωτερικών προσπαθειών είναι ένα λεπτό παιχνίδι ισορροπίας, ένα παιχνίδι με το οποίο πολλοί διαχειριστές στόλου πρέπει να αντιμετωπίσουν.


Η ορατότητα και η αυτοματοποίηση δεδομένων είναι η απόλυτη εξοικονόμηση χρόνου

Πριν από την εγκατάσταση του συστήματος τηλεματικής Telenoisis της Navigate Telematics πολλές αταιρείες βασίζονταν κυρίως στην εκτύπωση των δεδομένων που είχαν συλλέξει με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Τα δεδομένα έπρεπε να εισαχθούν με μη αυτόματο τρόπο σε διαφορετικές πλατφόρμες και η πρόσβαση σε αυτές τις πλατφόρμες κατανεμήθηκε σε διαφορετικούς ρόλους και ομάδες, καθιστώντας δύσκολη την ανίχνευση πληροφοριών παρά το πόσο διασυνδεδεμένες ήταν με τον στόλο.


Με την εγκατάσταση του συστήματος τηλεματικής Telenoisis οι πελάτες μας μπορέσανε να βελτιώσουνε τον στόλο τους και διαπιστώσανε ότι ήταν πλέον σε θέση να οργανώσουν με καλύτερο τρόπο την εταιρεία τους. Αυτό όχι μόνο έδωσε μια πιο κατανοητή εικόνα των εργασιών και των οικονομικών επιδόσεων, αλλά αυτοματοποίησε επίσης τις χειροκίνητες διαδικασίες που χρειάζονταν πολύ χρόνο στο παρελθόν, πράγμα που σημαίνε ότι μπορούσανε να αφιερώσουν περισσότερο χρόνο στις εργασίες τους.


"Προηγουμένως, κάθε μονάδα εντός της εταιρείας λειτουργούσε μεμονωμένα ενώ τώρα, υπάρχει πολύ περισσότερη διαφάνεια και επικοινωνία σε ολόκληρη την επιχείρηση" λένε οι πελάτες μας. "Και επειδή είναι πλέον όλα αυτοματοποιημένα μέσω συνδέσεων API οι εργαζόμενοι δεν χρειάζεται πλέον να υπολογίζουν από μόνοι τους κάθε λεπτομέρεια". ῾Έτσι στην επιχείρηση αρχίζουν να εξοικονομούν πραγματικά όλοι πολύ χρόνο."


Ενώ λογισμικά πολλές εταιρείες τηλεματικής προσφέρουν προκατασκευασμένες πλατφόρμες διαχείρισης στόλου, το σύστημα Telenoisis της Navigate Telematics έχει το πλεονέκτημα στο να μπορεί να δημιουργήσει εξειδικευμένες συνδέσεις δεδομένων, έτσι ώστε κάθε σημαντική πληροφορία να μπορεί να γίνει άμεσα ορατή σε έναν μόνο πίνακα.


bottom of page