top of page

Λύσεις 

για

Containers

Η λύση Telenoisis για Containers, είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους κοντέινερ και σας δίνει την δυνατότητα να γνωρίζετε που ακριβώς βρίσκεται το κάθε σας κοντέινερ.

Δώστε την δυνατότητα στους πελάτες σας να παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο την ακριβή θέση και την πορεία των εμπορευμάτων τους που βρίσκονται στα κοντέινερ.

CONTAINERTRACK

Η ειδική μονάδα εντοπισμού διαθέτει μπαταρία με μεγάλη διάρκεια ζωής και δυνατότητα απομακρυσμένης ενεργοποίησης και διαχείρισης. Τοποθετείται σε κάθε είδους κοντέινερ όπως κοντέινερ για πλοία και άλλες μεταφορές. Πρόκειται για ένα προϊόν υψίστης τεχνολογίας με πρωτοποριακές εφαρμογές.

 

Εσείς θα γνωρίζετε την ακριβή θέση του κάθε κοντέινερ από τον υπολογιστή σας από όπου και αν βρίσκεστε. Στην περίπτωση παραβίασης ή αφαίρεσης της μονάδας θα έχετε σε πραγματικό χρόνο ειδική ειδοποίηση.

TELENOISIS CONTAINERSECURE

Το σύστημα Telenoisis ContainerSecure είναι ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει ευέλικτη παρακολούθηση και έλεγχο φορτίου των κοντέινερ και ενημέρωση εάν κάποιος προσπαθήσει να ανοίξει ή να παραβιάσει τις πόρτες του εμπορευματοκιβωτίου.

 

Το σύστημα Telenoisis ContainerSecure βασίζεται σε μια αυτόνομη συσκευή εντοπισμού που μαζί με την κλειδαριά, μπορεί εύκολα να εγκατασταθεί και να αφαιρεθεί από τους εξουσιοδοτημένους χρήστες. Σε περίπτωση παραβίασης λαμβάνετε ειδοποίηση για την μη εξουσιοδοτημένη αφαίρεση του συστήματος.

bottom of page