top of page

Εφαρμογές για Αεροσκάφη & Ελικόπτερα - Telenoisis Air

ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ

Είναι γνωστό σε όλους ότι ένα ελικόπτερο που πετάει χαμηλά και όταν είναι πίσω από βουνά δεν μπορεί να εντοπιστεί από το ραντάρ. Γιατί σας είναι απαραίτητο;

 

  • Για μεγαλύτερη ασφάλεια

  • Για να γνωρίζετε πού είναι

 

 

Ένδειξη κάθε 1-5 δευτερόλεπτα για την ώρα απογείωσης, την ακριβή διαδρομή, το ύψος, την ταχύτητα και την ώρα προσγείωσης.

Με το νέο σύστημα Telenoisis μπορείτε να έχετε σε πραγματικό χρόνο όλα τα στοιχεία ταξιδίου και επίσης μπορείτε από την καταγραφή των δεδομένων να δείτε όποτε εσείς επιθυμείτε, πόσες ώρες τον μήνα, την εβδομάδα ή την ημέρα ήταν στον αέρα το αεροσκάφος σας, ποιες διαδρομές ακολούθησε, την ταχύτητα, το ύψος και άλλες πληροφορίες.

Επίσης μπορείτε να προγραμματίσετε τον επόμενο τεχνικό έλεγχο, να έχετε πλήρη εικόνα για όλους τους χρήστες, τις διαδρομές, τον τρόπο πτήσης και την διάρκεια πτήσης (σχολές ενοικίασης, εκπαίδευσης κλπ)

ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ

Ιδιαίτερη εφαρμογή έχει η χρήση της ασύρματης συσκευής εντοπισμού που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να την καταγραφή μιας πτήσης μικρών αεροπλάνων, ελικοπτέρων, και χαμηλής πτήσης αεροσκαφών χωρίς άμεση σύνδεση σε μηχανή, σε απόλυτη εναρμόνιση με όλες τις διατάξεις της αεροπορίας.

bottom of page