Παρακολούθηση Θερμοκρασιών σε Πραγματικό Χρόνο

Το πιστοποιημένο σύστημα Telenoisis της Navigate Telematics έχει σχεδιαστεί ειδικά για εργασίες που απαιτούν αυστηρή παρακολούθηση και έλεγχο της μεταφοράς προϊόντων κρύας αλυσίδας, φαρμακευτικών και νοσοκομειακών ειδών, επιτρέποντας τον έλεγχο της ποιότητας του φορτίου και την άμεση μείωση κόστους σε περιπτώσεις όπου το φορτίο επηρεάζεται από τις απότομες διακυμάνσεις της θερμοκρασίας.

Το σύστημα είναι φιλικό προς τον χρήστη και δεν απαιτούνται ιδιαίτερες χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Διατηρήστε την ποιότητα τoυ φορτίου σας

Το σύστημα-καταγραφικό επιτρέπει τον έλεγχο και την παρακολούθηση των θερμοκρασιών των θαλάμων φορτηγών ψυγείων σε πραγματικό χρόνο και μέσω αναφορών.

Μέσω του συστήματος το γραφείο κίνησης ενημερώνεται με τη λήψη ειδοποιήσεων για τις μεταβολές των θερμοκρασιών και τις αποκλίσεις από τις προκαθορισμένες κατά την έναρξη του δρομολογίου θερμοκρασιών με σκοπό την αποτροπή πρόκλησης βλάβης στο φορτίο. Το σύστημα διασφαλίζει την τήρηση αυστηρών προτύπων μεταφοράς των προϊόντων που εγγυώνται την ασφαλή μεταφορά του φορτίου

Eξειδικευμένες Eφαρμογές Tηλεματικής και Εντοπισμού

Στη Navigate δεν σας προσφέρουμε απλά ένα σύστημα τηλεματικής διαχείρισης οχημάτων σας προσφέρουμε την απόλυτα εξειδικευμένη λύση που είναι κατάλληλη για τις απαιτήσεις σας και σας βοηθάει να εξοικονομήσετε και να πετύχετε τον στόχο σας όποιος και αν είναι αυτός. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για μια εξειδικευμένη συζήτηση για τις δικές σας απαιτήσεις.

Κεντρικά γραφεία

Λεωφ. 28 Οκτωβρίου 34
Νίκαια – Πειραιάς, 18451

(+30) 210.49.21.786
(+30) 210.49.10.205

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Navigate Telematics © Copyright 2018. All rights reserved
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για τη μέτρηση της επισκεψιμότητάς της και τη βελτίωση της περιήγησής σας. Πατώντας «OK» αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας.
Διαβάστε Περισσότερα OK