Εύρεση Βέλτιστης Διαδρομής

Η λειτουργία εύρεσης της βέλτιστης διαδρομής αυτοματοποιεί τον σχεδιασμό του ημερήσιου δρομολογίου κάθε οχήματος. Ο υπεύθυνος του γραφείου κίνησης εισάγει στο σύστημα Telenoisis τις γεωγραφικές θέσεις (διευθύνσεις) παράδοσης των προϊόντων ή παροχής των υπηρεσιών και το σύστημα υπολογίζει αυτόματα την βέλτιστη διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσει το συγκεκριμένο όχημα για να εκτελέσει με τον αποδοτικότερο τρόπο τις προκαθορισμένες εργασίες.

Η διαδρομή αυτή ανατίθεται ηλεκτρονικά στον οδηγό και εμφανίζεται ως δρομολόγιο στην εφαρμογή του οδηγού στην οποία έχει πρόσβαση μέσω έξυπνης κινητής συσκευής (tablet ή έξυπνο κινητό τηλέφωνο) που είναι τοποθετημένη εντός της καμπίνας του οχήματος.

Μετά την αποδοχή της εργασίας εμφανίζεται στην εφαρμογή του οδηγού η συνολική διαδρομή με φωνητικές οδηγίες πλοήγησης για την μετάβαση στο σημείο παράδοσης.

Eξειδικευμένες Eφαρμογές Tηλεματικής και Εντοπισμού

Στη Navigate δεν σας προσφέρουμε απλά ένα σύστημα τηλεματικής διαχείρισης οχημάτων σας προσφέρουμε την απόλυτα εξειδικευμένη λύση που είναι κατάλληλη για τις απαιτήσεις σας και σας βοηθάει να εξοικονομήσετε και να πετύχετε τον στόχο σας όποιος και αν είναι αυτός. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για μια εξειδικευμένη