• Αρχική
  • Υπηρεσίες
  • ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Το αυτοματοποιημένο σύστημα ελέγχου ανεφοδιασμών επιτρέπει την εκροή καυσίμων μόνο προς εξουσιοδοτημένα οχήματα, χωρίς να απαιτείται η επάνδρωση του πρατηρίου καυσίμων με προσωπικό για τον έλεγχο και την καταγραφή των ανεφοδιασμών

Το σύστημα επικοινωνεί μέσω κρυπτογραφημένης επικοινωνίας και επιτρέπει τη ροή καυσίμου μόνο όταν το ακροσωλήνιο βρίσκεται εντός του στομίου ανεφοδιασμού του οχήματος.

Σε περίπτωση απομάκρυνσης του ακροσωληνίου της αντλίας από το στόμιο του ρεζερβουάρ έχουμε αυτόματη διακοπή της ροής του καυσίμου.

Η απλή παρουσία του ακροσωληνίου κοντά στο στόμιο δεν δίνει δυνατότητα ροής καυσίμου!

Παράλληλα με τον έλεγχο θέσης του ακροσωληνίου ελέγχονται και τυχόν περιορισμοί που αφορούν το όχημα ή το στόλο στο σύνολό του (σε όρια λίτρων ή αξιών, σε τύπο καυσίμου, σε μέση κατανάλωση, κ.α.).

Καταγραφή σε Η/Υ, με λειτουργικό σύστημα Windows 7 ή νεότερο, των παρακάτω δεδομένων παραδόσεων καυσίμων:

  • ημερομηνία & ώρα
  • αντλία & ακροσωλήνιο που πραγματοποίησε την παράδοση
  • ποσότητα παράδοσης (σε λίτρα, με αναγραφή τουλάχιστον 2 δεκαδικών ψηφίων)
  • τύπος καυσίμου
  • ταυτότητα χειριστή αντλίας (οδηγού)
  • αριθμό κυκλοφορίας οχήματος
  • οδόμετρο ή ωρόμετρο οχήματος/μηχανήματος

ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ

Ο εξοπλισμός αναγνώρισης οχήματος στα ακροσωλήνια των αντλιών προσφέρει ανάγνωση της ταυτότητας του οχήματος / μηχανήματος και παράλληλα ανάγνωση του ηλεκτρονικού οδόμετρου ή των ωρών λειτουργίας του κινητήρα (ανάλογα με τον εξοπλισμό του οχήματος).

Ο εξοπλισμός ασύρματης συλλογής δεδομένων αποτελεί την πύλη επικοινωνίας μεταξύ των ακροσωληνίων των αντλιών και του Η/Υ του ελεγκτή αντλιών. Μέσω του εξοπλισμού αυτού μεταφέρονται τα δεδομένα όλων των ακροσωληνίων στον Η/Υ, για τον έλεγχο της ταυτότητας των οχημάτων και της σχετικής θέσης του ακροσωληνίου (εντός ή εκτός στομίου ανεφοδιασμού)

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΣΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ

Ο εξοπλισμός καταγραφής οδόμετρου ή ωρών λειτουργίας κινητήρα αποτελείται από ηλεκτρονική συσκευή η οποία συνδέεται είτε στα ηλεκτρονικά όργανα του οχήματος (αν διαθέτει), είτε στην έξοδο παλμών του κιβωτίου ταχυτήτων, είτε στη ντίζα του κιβωτίου ταχυτήτων. Στον παραπάνω εξοπλισμό καταγράφονται τα διανυθέντα χιλιόμετρα ή οι ώρες λειτουργίας του οχήματος. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζεται ότι ακόμα και στην περίπτωση δυσλειτουργίας, δολιοφθοράς ή αντικατάστασης των οργάνων του οχήματος, η πληροφορία των διανυθέντων χιλιομέτρων ή ωρών λειτουργίας αυτού θα παραμείνει αδιάβλητη. Κατά την αρχική τοποθέτηση, ο εξοπλισμός προγραμματίζεται με ειδική συσκευή με τα μέχρι εκείνη την στιγμή διανυθέντα χιλιόμετρα ή τις ώρες λειτουργίας του κινητήρα του οχήματος. Σε περίπτωση διακοπής τροφοδοσίας τα δεδομένα δεν διαγράφονται.

Eξειδικευμένες Eφαρμογές Tηλεματικής και Εντοπισμού

Στη Navigate δεν σας προσφέρουμε απλά ένα σύστημα τηλεματικής διαχείρισης οχημάτων σας προσφέρουμε την απόλυτα εξειδικευμένη λύση που είναι κατάλληλη για τις απαιτήσεις σας και σας βοηθάει να εξοικονομήσετε και να πετύχετε τον στόχο σας όποιος και αν είναι αυτός. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για μια εξειδικευμένη συζήτηση για τις δικές σας απαιτήσεις.

Κεντρικά γραφεία

Λεωφ. 28 Οκτωβρίου 34
Νίκαια – Πειραιάς, 18451

(+30) 210.49.21.786
(+30) 210.49.10.205

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Navigate Telematics © Copyright 2018. All rights reserved
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για τη μέτρηση της επισκεψιμότητάς της και τη βελτίωση της περιήγησής σας. Πατώντας «OK» αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας.
Διαβάστε Περισσότερα OK