Μεταφορικές

Τelenoisis Transport

Με την λύση Telenoisis Transport μπορείτε τώρα και εσείς να εγγυηθείτε στους πελάτες σας την έγκαιρη και ασφαλή μεταφορά του φορτίου τους.

Στον τομέα των μεταφορών, η χρήση του συστήματος Telenoisis Transport σας προσφέρει μοναδικά πλεονεκτήματα και προτερήματα λύνοντας στην κυριολεξία τα χέρια σας, μέσω της δυνατότητας ελαχιστοποίησης του χρόνου ταξιδίου, αυξάνοντας με αυτό τον τρόπο την παραγωγικότητα κατά την εκτέλεση των καθηκόντων και ταυτόχρονα εξοικονομώντας καύσιμα και ελέγχοντας τα έξοδα.

H ανάλυση των διαδρομών και ο σωστός έλεγχός τους, ισοδυναμεί με αύξηση της παραγωγικότητας του στόλου και αποτελεί έναν αποδοτικό τρόπο τήρησης των χρονοδιαγραμμάτων και μείωσης των λειτουργικών εξόδων. Είναι σημαντικό να διατηρείται ο έλεγχος του στόλου και των ταξιδίων του, ώστε τα εμπορεύματα να παραδίδονται με ασφάλεια και ανέπαφα.

Το σύστημα Telenoisis Transport είναι ένα σύστημα διαχείρισης στόλου σε πραγματικό χρόνο, με βάση την τεχνολογία GPS και GSM. Μέσω των ποικίλων αναφορών είναι δυνατή η βελτιστοποίηση των δρομολογίων, ο στιγμιαίος έλεγχος της πραγματικής θέσης των οχημάτων, η παρακολούθηση της ταχύτητας τους, καθώς και η δημιουργία σημείων ενδιαφέροντος. Το σύστημα είναι εύκολο στον χειρισμό και έχει σχεδιαστεί για χρήση από άτομα που δεν έχουν μεγάλη γνώση στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Αποδεδειγμένη ασφάλεια και μείωση των εξόδων στις μεταφορές!

Το σύστημα επιτρέπει τη μείωση του κόστους, μέσω της ανάλυσης των πολλών συνισταμένων του στόλου, όπως οι διαδρομές οι οποίες έχουν πραγματοποιηθεί, τα χιλιόμετρα που έχουν διανυθεί, η ημερήσια χρήση, η κακή χρήση των οχημάτων από τους οδηγούς και μέσω της ανάλυσης της συμπεριφοράς των οχημάτων, όπως οι ανωμαλίες κατανάλωσης καυσίμων, η μέση κατανάλωση και οι βραχυπρόθεσμες ενέργειες.

Μπορείτε ακόμα να αποτρέψετε ή να δράσετε εγκαίρως σε επικίνδυνες καταστάσεις, τόσο για το όχημα, όσο και για το φορτίο ή τον οδηγό, για παράδειγμα σε περιπτώσεις μεταφοράς επικίνδυνων υλών ή φορτίου μεγάλης αξίας. Σε περιπτώσεις κινδύνου ο οδηγός ενεργοποιεί το μπουτόν πανικού, ειδοποιώντας άμεσα τον διαχειριστή του στόλου, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να ακινητοποιήσει το όχημα από τον υπολογιστή του. Υπάρχουν επίσης αυτόματοι συναγερμοί για υπερβολικές στάσεις, άνοιγμα των θυρών σε μη προβλεπόμενους χώρους ή απόκλιση από την προκαθορισμένη διαδρομή. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να διαφυλάξετε την ασφάλεια του φορτίου, γεγονός το οποίο αυξάνει την παραγωγικότητα, μέσω του ελέγχου των εξόδων και της αποδοτικότητας των υπηρεσιών.

Eξειδικευμένες Eφαρμογές Tηλεματικής και Εντοπισμού

Στη Navigate δεν σας προσφέρουμε απλά ένα σύστημα τηλεματικής διαχείρισης οχημάτων σας προσφέρουμε την απόλυτα εξειδικευμένη λύση που είναι κατάλληλη για τις απαιτήσεις σας και σας βοηθάει να εξοικονομήσετε και να πετύχετε τον στόχο σας όποιος και αν είναι αυτός. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για μια εξειδικευμένη συζήτηση για τις δικές σας απαιτήσεις.

Κεντρικά γραφεία

Λεωφ. 28 Οκτωβρίου 34
Νίκαια – Πειραιάς, 18451

(+30) 210.49.21.786
(+30) 210.49.10.205

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Navigate Telematics © Copyright 2018. All rights reserved
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για τη μέτρηση της επισκεψιμότητάς της και τη βελτίωση της περιήγησής σας. Πατώντας «OK» αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας.
Διαβάστε Περισσότερα OK