Μεταφορές Ευπαθών Προϊόντων & Κρύου Φορτίου

Telenoisis Temperature Recorder

Η ραγδαία πρόοδος της τεχνολογίας αποτελεί καινοτομία στην ανάπτυξη νέων συστημάτων για τις μεταφορές ειδικών φορτίων που απευθύνεται στις βιομηχανίες τροφίμων και φαρμάκων, καθώς και στην μεταφορά ορισμένων χημικών προιόντων.

Το καταγραφικό και οι αισθητήρες θερμοκρασίας (πιστοποίηση ΕΝ 12830) εγκαθίστανται στο σημείο όπου απαιτείται η μέτρηση και ο έλεγχος της θερμοκρασίας. Η μονάδα στέλνει τις ενδείξεις σε κάθε αυτόματη ανανέωση (1 λεπτό). Tο εύρος μέτρησης είναι από -30°C έως +30 °C.

Η συσκευή καταγραφής θερμοκρασίας σας επιτρέπει να καταγράψετε, να αποθηκεύσετε και να εκτυπώσετε όλες τις μετρήσεις θερμοκρασίας για κάθε διαμέρισμα του θαλάμου.

Αυτόματη μεταφορά των Δεδομένων. Δεν απαιτείται USB Stick.

Η συσκευή στέλνει τα καταγεγραμμένα δεδομένα στο κέντρο ελέγχου μέσω της μονάδας.

Το πρόγραμμα ενεργοποιεί έναν συναγερμό όταν η τιμή που μετρήθηκε δεν είναι εντός των προκαθορισμένων ορίων ή παραμένει εκτός ορίων για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα.
Παρέχει επίσης πολλές επιλογές εκτύπωσης (με 3 διαφορετικούς τρόπους), δεδομένα σε πραγματικό χρόνο, συναγερμός, μηνύματα, και καταγραφή πληροφοριών.

Για παράδειγμα ένας θάλαμος μπορεί να χωρίζεται σε 4 διαφορετικά διαμερίσματα. Στο κάθε διαμέρισμα υπάρχουν διαφορετικές θερμοκρασίες. Από το κινητό τηλέφωνο ή από οποιονδήποτε υπολογιστή μπορείτε να ελέγχετε την τιμή για όλες τις θερμοκρασίες (για κάθε θερμοκρασία υπάρχει διαφορετική ένδειξη) και να λαμβάνετε ειδοποιήσεις. Το καταγραφικό διατηρεί το ιστορικό θερμοκρασιών για 2 έτη σε εκτυπώσιμη μορφή.

Η λύση Telenoisis ColdChain έχει σχεδιαστεί ειδικά για εργασίες που απαιτούν μια αυστηρή παρακολούθηση για τον έλεγχο της μεταφοράς προιόντων κρύας αλυσίδας καθώς και της μεταφοράς φαρμακευτικών και νοσοκομειακών ειδών, επιτρέποντας τον έλεγχο της ποιότητας του φορτίου και την άμεση μείωση κόστους σε περιπτώσεις όπου το φορτίο επηρεάζεται από τις απότομες διακυμάνσεις της θερμοκρασίας.

Η λύση Telenoisis Cold Chain είναι εύκολη στο χειρισμό και έχει σχεδιαστεί για χρήστες που δεν έχουν μεγάλη γνώση των ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Διατηρήστε την ποιότητα τoυ φορτίου σας

Το καταγραφικό επιτρέπει τον έλεγχο και την παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο αλλά και μέσω αναφορών, για τις αλλαγές των θερμοκρασιών και των συνακόλουθων βλαβών του φορτίου, εξασφαλίζοντας αύξηση στην παραγωγικότητα την ασφάλεια και την ποιότητα του φορτίου, ελέγχοντας το σύνολο του κύκλου των θερμοκρασιών των μεταφερομένων εμπορευμάτων.
Τώρα μπορείτε και εσείς να γνωρίζετε σε πραγματικό χρόνο:
  • Τις θερμοκρασίες της μεταφοράς του κρύου φορτίου
  • Την θερμοκρασία για κάθε διαμέρισμα του θαλάμου μεταφοράς κρύου φορτίου
  • Να έχετε άμεση ενημέρωση με e-mail, sms και ηχητικό συναγεερμό όταν η θερμοκρασία δεν είναι εντός των προκαθορισμένων ορίων
  • Την κατάσταση και την διάρκεια λειτουργείας του ψυκτικού μηχανήματος (ανοιχτό/κλειστό)
  • Την κατάσταση των θερμοκρασιών μετά από το άνοιγμα της πόρτας φορτίου

Eξειδικευμένες Eφαρμογές Tηλεματικής και Εντοπισμού

Στη Navigate δεν σας προσφέρουμε απλά ένα σύστημα τηλεματικής διαχείρισης οχημάτων σας προσφέρουμε την απόλυτα εξειδικευμένη λύση που είναι κατάλληλη για τις απαιτήσεις σας και σας βοηθάει να εξοικονομήσετε και να πετύχετε τον στόχο σας όποιος και αν είναι αυτός. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για μια εξειδικευμένη συζήτηση για τις δικές σας απαιτήσεις.

Κεντρικά γραφεία

Λεωφ. 28 Οκτωβρίου 34
Νίκαια – Πειραιάς, 18451

(+30) 210.49.21.786
(+30) 210.49.10.205

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Navigate Telematics © Copyright 2018. All rights reserved
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για τη μέτρηση της επισκεψιμότητάς της και τη βελτίωση της περιήγησής σας. Πατώντας «OK» αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας.
Διαβάστε Περισσότερα OK