Λύσεις για Σχολικά και Πούλμαν Σχολείων

Telenoisis School

Στόχος είναι η ασφαλής και έγκαιρη μετακίνηση των μαθητών προς και από τα εκπαιδευτήρια.

Η ύπαρξη διαρκούς επικοινωνίας μεταξύ συνοδού σχολείου και γονέων ενισχύει την ικανότητα για παιδαγωγικά παραγωγική και ασφαλή μεταφορά των μαθητών προς και από τα εκπαιδευτήρια.

Η μεταφορά με τα λεωφορεία προς και από το σχολείο γίνεται από τη στάση που έχει καθοριστεί και η οποία επιλέγεται από το προκαθορισμένο πρόγραμμα των δρομολογίων του σχολείου.

Πολλά σχολεία ζητούν από τους μαθητές να βρίσκονται στη στάση το λιγότερο 10 λεπτά πριν από την ώρα που έχει προγραμματιστεί να περάσει το σχολικό.

Με το Νέο σύστημα Telenoisis School πλέον δεν απαιτείται. Ο κάθε μαθητής και γονέας μπορεί να παρακολουθεί στην οθόνη του υπολογιστή του που ακριβώς βρίσκεται το σχολικό αυτοκίνητο. Μόλις διαπιστώσει ότι το σχολικό είναι στην γωνία του σπιτιού του μπορεί να φύγει από το σπίτι του για να πάει στο αυτοκίνητο.Το ίδιο μπορεί να συμβεί και κατά την άφιξη του μαθητή στο σπίτι του.

Η φωνητική επικοινωνία του οδηγού με τον υπεύθυνο κίνησης του σχολείου, μπορεί να δώσει πληροφορίες για έκτακτη ανάγκη, για αλλαγή προγράμματος διαδρομής.

Πλεονεκτήματα

  • Αποφεύγονται ταλαιπωρίες όπως αναμονή σε άσχημες καιρικές συνθήκες (Κρύο, βροχή χιόνια)χαμένος χρόνος για τον μαθητή και τους γονείς, καθυστερήσεις,εκνευρισμοί, διαμάχες με το σχολείο για την μη έγκαιρη παρουσία του σχολικού κλπ.
  • Έλεγχος της ασφαλούς οδήγησης των σχολικών οχημάτων από τους γονείς
  • Έλεγχος όλης της διαδρομής από και προς το σχολείο σε πραγματικό χρόνο
  • Μείωση χρόνου μεταφοράς
  • Περισσότερα δρομολόγια
  • Μείωση κόστους καυσίμων από την περιττή πλέον αναμονή
  • Ασφάλεια

Eξειδικευμένες Eφαρμογές Tηλεματικής και Εντοπισμού

Στη Navigate δεν σας προσφέρουμε απλά ένα σύστημα τηλεματικής διαχείρισης οχημάτων σας προσφέρουμε την απόλυτα εξειδικευμένη λύση που είναι κατάλληλη για τις απαιτήσεις σας και σας βοηθάει να εξοικονομήσετε και να πετύχετε τον στόχο σας όποιος και αν είναι αυτός. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για μια εξειδικευμένη συζήτηση για τις δικές σας απαιτήσεις.

Κεντρικά γραφεία

Λεωφ. 28 Οκτωβρίου 34
Νίκαια – Πειραιάς, 18451

(+30) 210.49.21.786
(+30) 210.49.10.205

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Navigate Telematics © Copyright 2018. All rights reserved
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για τη μέτρηση της επισκεψιμότητάς της και τη βελτίωση της περιήγησής σας. Πατώντας «OK» αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας.
Διαβάστε Περισσότερα OK