Διανομή Καυσίμων

Ηλεκτρονική Σφράγιση

Τώρα με το εξειδικευμένο σύστημα Telenoisis E-Sealing μπορείτε και εσείς να διασφαλίσετε την ασφαλή μεταφορά και διανομή καυσίμων. Εφαρμογή σε βυτιοφόρα, τρένα σλέπια κλπ. Με το πρόγραμμα Telenoisis E-Sealing πραγματοποιείται σε πραγματικό χρόνο έλεγχος για:
  • Αισθητήρες κίνησης ανθρωποθυρίδας
  • Αισθητήρες κίνησης ποδοβαλβίδας
  • Αισθητήρες κίνησης βάνας εξαγωγής καισίμου
  • Αισθητήρες DRY / WET
  • Ένδειξη όλων των κινήσεων σε χάρτες Google.
  • Ένδειξη σε πραγματικό χρόνο όλων των απαιτούμενων δεδομένων(ονομασία διαμερίσματος ή αισθητληρα, ένδειξη για άνοιγμα/κλείσιμο διαμερισμάτων,διάρκεια γεγονότος κλπ) με χρωματική απεικόνιση, περιγραφή, ειδοποίηση,αποστολή ειδοποιήσεων με e-mail ή με SMS.
  • Ειδοποίηση σε περίπτωση ενεργοποίησης αισθητήρα εκτός προσδιορισμένου σημείου.
  • Αναφορές: αριθμός κυκλοφορίας βυτίου, χαρακτηριστική ονομασία, αριθμός διαμερίσματος (Α,Β,C,D,E κλπ) αριθμός αισθητήρα ανά διαμέρισμα(A1,A2,A3,B1,C1,D1,E1 κλπ), προορισμός (διεύθυνση, περιοχή, συντεταγμένες, σημείο ενδιαφέροντος, Geofence) αριθμός δρομολογίου, όνομα οδηγού κλπ
  • Εισαγωγή των δεδομένων δρομολόγησης ως input στο πρόγραμμα e-sealing

Σωστές Διαδρομές

Σημειώνοντας πάνω στο χάρτη την πραγματική θέση της παραλαβής και της παράδοσης των καυσίμων σας επιτρέπει να είστε βέβαιοι για την διαδρομή που πραγματοποίησε το όχημα.

Επιπλέον μπορείτε να ορίσετε στο χάρτη τους πελάτες και προμηθευτές σας ως σημεία ενδιαφέροντος ώστε να φαίνεται ξεκάθαρα από ποια σημεία έχει διέλθει το όχημα, τι ώρα βρισκόταν σε κάθε ένα από τα σημεία παράδοσης και πόση ώρα παρέμεινε εκεί.

Τρόπος Οδήγησης Οδηγών

Με το νέο σύστημα Telenoisis μπορείτε να γνωρίζετε με το πάτημα ενός κουμπιού τον τρόπο οδήγησης του κάθε οδηγού καθώς και τον ακριβή αριθμό των απότομων φρεναρισμάτων και απότομων επιταχύνσεων που πραγματοποιήθηκαν και έτσι να περιορίσετε τα ατυχήματα προωθώντας ταυτόχρονα μια πιο οικονομική και ασφαλή οδήγηση.

Οι οδηγοί σας μπορούν να ενημερώνονται από ειδική οθόνη που θα είναι τοποθετημένη στην αίθουσα αναμονής για την καλύτερη και ποιο σύντομη διαδρομή παρακολουθώντας τις ήδη πραγματοποιημένες διαδρομές των συναδέλφων τους.

Ειδοποίηση για άνοιγμα κλείσιμο τάπας καυσίμων

Μπορείτε να είστε ενήμεροι για την ακεραιότητα των μεταφερόμενων καυσίμων. Σε περίπτωση που το όχημα σταματήσει σε κάποια θέση και κάποιος ανοίξει μία από τις τάπες καυσίμων του φορτίου αμέσως θα σταλεί σε εσάς συναγερμός με ειδοποίηση για την κίνηση αυτή, και το συμβάν θα καταγραφεί στις αντίστοιχες αναφορές και στο σύστημα συναγερμών.

Ασφάλεια Οδηγών

Παράλληλα γνωρίζοντας όλες τις κινήσεις των οδηγών σας έχετε τη δυνατότητα να προσφέρετε στους οδηγούς σας άμεση βοήθεια σε περίπτωση ανάγκης.

Eξειδικευμένες Eφαρμογές Tηλεματικής και Εντοπισμού

Στη Navigate δεν σας προσφέρουμε απλά ένα σύστημα τηλεματικής διαχείρισης οχημάτων σας προσφέρουμε την απόλυτα εξειδικευμένη λύση που είναι κατάλληλη για τις απαιτήσεις σας και σας βοηθάει να εξοικονομήσετε και να πετύχετε τον στόχο σας όποιος και αν είναι αυτός. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για μια εξειδικευμένη συζήτηση για τις δικές σας απαιτήσεις.

Κεντρικά γραφεία

Λεωφ. 28 Οκτωβρίου 34
Νίκαια – Πειραιάς, 18451

(+30) 210.49.21.786
(+30) 210.49.10.205

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Navigate Telematics © Copyright 2018. All rights reserved
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για τη μέτρηση της επισκεψιμότητάς της και τη βελτίωση της περιήγησής σας. Πατώντας «OK» αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας.
Διαβάστε Περισσότερα OK