• Αρχική
 • Εταιρεία
 • ΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ

Τι μας κάνει να Ξεχωρίζουμε

«Στη Navigate πιστεύουμε ότι εσείς γνωρίζετε καλύτερα από κάθε άλλον τις ανάγκες τις επιχείρησής σας. Στόχος μας να σας ακούσουμε και να συζητήσουμε μαζί σας για τις δικές σας απαιτήσεις και να μορφοποιήσουμε μαζί το δικό σας σύστημα τηλεματικής διαχείρισης στόλου. Αυτή μας η πεποίθηση εξάλλου είναι που μας κάνει να ξεχωρίζουμε».
Δέσποινα Α. Χατζηπαύλου
Διεύθυνση Τμήματος Πωλήσεων

Οι εταιρικές μας αξίες και το ήθος μας

Στη Navigate πιστεύουμε ότι οι επιχειρήσεις είναι ζωντανοί οργανισμοί με δική τους προσωπικότητα, χαρακτήρα και απαιτήσεις. Είναι όπως και οι άνθρωποι, που διαφέρουν και θα πρέπει να τους αντιμετωπίζουμε ξεχωριστά με απόλυτο σεβασμό στις ιδιαιτερότητες τους, την ψυχολογία τους και τους στόχους τους. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας και διαπλάθει τον επαγγελματισμό μας, διαμορφώνει το εταιρικό μας ήθος και χαράσσει την πολιτική μας, κάνοντάς μας να ξεχωρίζουμε στο χώρο μας. Δεν αποσκοπούμε στο να σας προμηθεύουμε απλά το «δικό μας» ή «κάποιο» σύστημα τηλεματικής πολύ απλά διότι δεν πιστεύουμε ότι ένα σύστημα τηλεματικής μπορεί να αποφέρει οφέλη σε όλες τις επιχειρήσεις. Στη Navigate σας ακούμε, συζητάμε μαζί σας και εκπονούμε το εξειδικευμένο και μοναδικό σύστημα διαχείρισης στόλου που καλύπτει αποκλειστικά και μόνο τις δικές σας απαιτήσεις. Με την τεχνογνωσία μας και τον επαγγελματισμό μας σας συμβουλεύουμε ώστε η σωστή επιλογή του κατάλληλου συστήματος διαχείρισης στόλου να γίνει απλή υπόθεση για εσάς. Απώτερος στόχος μας η επένδυσή σας να σας αποφέρει το μεγαλύτερο δυνατό όφελος και το κόστος να αποσβεστεί όσο το δυνατό ταχύτερα.

Το απόλυτα εξειδικευμένο μας σύστημα

Στη Navigate τα πάντα περιστρέφονται γύρω από εσάς και τις απαιτήσεις σας. Πιστεύουμε στις εξειδικευμένες εφαρμογές και παραμένουμε πιστοί και προσηλωμένοι στις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας, η εξεύρεση και ικανοποίηση των οποίων είναι άξονας γύρω από τον οποίο κινείται η εξειδικευμένη εφαρμογή τηλεματικής διαχείρισης στόλου που σας προτείνουμε. Δεν σας προμηθεύουμε απλά ένα σύστημα διαχείρισης στόλου αλλά σας εγγυούμαστε να δημιουργούμε για εσάς μία απόλυτα εξειδικευμένη εφαρμογή όπως ακριβώς επιθυμείτε εσείς. Αυτό άλλωστε είναι και το στοιχείο που μας κάνει να ξεχωρίζουμε. Όπως επίσης και η φιλοσοφία μας που ενσωματώνει τις αρχές και τις αξίες μας σφυρηλατώντας το επαγγελματικό μας ήθος.

Μόνο εμείς σας προσφέρουμε το πιο αξιόπιστο πρόγραμμα

 • Ανανέωση θέσης ανά 1 έως 10 δευτερόλεπτα
 • Χρωματική απεικόνιση ταχύτητας οχήματος σε πραγματικό χρόνο
 • Απεικόνιση οδικής συμπεριφοράς οδηγών σε πραγματικό χρόνο (απότομο φρενάρισμα και επιτάχυνση)
 • Απεικόνιση κατάστασης μηχανής, θερμοκρασίας, άνοιγμα και κλείσιμο θυρών σε πραγματικό χρόνο και όχι μετά από καθυστέρηση
 • Αποστολή συναγερμών χωρίς SMS (μειωμένες χρεώσεις κινητής τηλεφωνίας)
 • Δυνατότητα χρήσης εναλλακτικών χαρτών
 • Εξειδικευμένες αναφορές σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας
 • Τις πιο εξειδικευμένες λύσεις στις πιο ανταγωνιστικές τιμές
 • Μόνο εμείς σας δίνουμε εγγύηση καλύτερης τιμής στα πλαίσια της πολιτικής μας Best Price Guarantee
 • Είμαστε τόσο σίγουροι ότι δεν θα βρείτε καλύτερη τιμή από τη δική μας, που προσφέρουμε 100% εγγύηση Best Price Guarantee. Εάν βρείτε ακριβώς τα ίδια προϊόντα και υπηρεσίες σε χαμηλότερη τιμή θα σας δώσουμε επιπλέον έκπτωση 50%

Eξειδικευμένες Eφαρμογές Tηλεματικής και Εντοπισμού

Στη Navigate δεν σας προσφέρουμε απλά ένα σύστημα τηλεματικής διαχείρισης οχημάτων σας προσφέρουμε την απόλυτα εξειδικευμένη λύση που είναι κατάλληλη για τις απαιτήσεις σας και σας βοηθάει να εξοικονομήσετε και να πετύχετε τον στόχο σας όποιος και αν είναι αυτός. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για μια εξειδικευμένη συζήτηση για τις δικές σας απαιτήσεις.

Κεντρικά γραφεία

Λεωφ. 28 Οκτωβρίου 34
Νίκαια – Πειραιάς, 18451

(+30) 210.49.21.786
(+30) 210.49.10.205

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Navigate Telematics © Copyright 2018. All rights reserved
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για τη μέτρηση της επισκεψιμότητάς της και τη βελτίωση της περιήγησής σας. Πατώντας «OK» αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας.
Διαβάστε Περισσότερα OK